Blog

Vyberte si kategóriu

Zvislé plochy kamenných kobercov

Spôsobov aplikácie zvislých plôch kamenného koberca je niekoľko. V minulosti sa používal hlavne spôsob za použitia klasického debnenia (šalungu), kedy sa zvislé plochy zašalovali a zmes živice a kameniva sa natlačila do vnútra.

Kamenný koberec – ako na to.

Kamenný koberec so špeciálnou epoxidovou živicou CHS-EPODUR STONE UV je unikátny drenážny systém na estetickú povrchovú úpravu rôznych povrchov. Je mrazuvzdorný, protišmykový, odoláva posypovým soliam a olejovým produktom. Ak ste priemerne zručný domáci majster náklady na pokládku môžete ušetriť a položiť si kamenný koberec sami. V tomto blogu vám povieme ako na to.

Liata podlaha a jej cena

Malé zamyslenie nad tvorbou ceny liatych podláh. Súhrn všetkých faktorov, ktoré ju ovplyvňujú. Dozviete sa prečo u kamaráta majstri pýtali menej a Vám účtovali viac za tie isté m².

ODIE´S OIL produkty a ich použitie

Článok obsahuje podrobný popis ODIE´S OIL produktov, vhodnosť ich použitia + aplikačné videonávody. Dozviete sa ako dosahovať lesklé a matné povrchy, ako správne použiť pigmenty.

ODIE´S OIL – ako s ním pracovať

Začiatkom roku 2019 sme rozšírili svoje portfólio o značku ODIE´S OIL. Priznáme sa bez mučenia, že tieto produkty nás jednoducho nadchli. Ak sa pýtate čím, je toho dosť a radi sa s vami podelíme o skúsenosti v našom článku.

Zalievanie bez bubliniek

Vzduchové bublinky v odliatku, či epoxidovom stolíku sú nočnou morou každého realizátora. Tu prinášame niekoľko dôležitých postrehov, ako sa im vyhnúť, prípadne ich eliminovať.

Kamenný koberec – zvýšenie únosnosti

Tiež premýšľate ako spraviť kamenný koberec pevnejší? Tiež nemáte možnosť použiť klasické postupy na spevňovanie podkladového lôžka? Pozrite si náš tip na jednoduché zvýšenie jeho únosnosti, bez nutnosti spevňovania podkladu.

Máte nejaké otázky? Neváhajte nás kontaktovať